036-5377348     l foto@gertschutte.nl     fotostudio Gert Schutte     Danslaan 56     1326 NA    Almere stad

uitvaart

Rouwfotografie
Het verlies van een dierbare komt altijd te vroeg. In die eerste momenten na een overlijden, leeft u, als nabestaanden, in een shock een ontastbare roes waardoor alles op de automatische piloot lijkt te gaan. U wordt vooral in beslag genomen door heel veel regelwerk en verdriet. De tijd vliegt voorbij en u hebt geen tijd om aan morgen te denken. Besef van het verlies komt pas na de uitvaart. Dan begint het echte rouwen en maakt het ongeloof plaats voor verdriet. Juist dan zult u behoefte hebben aan iets tastbaars waar u naar terug kunt grijpen; troostfoto’s. Een fotoreportage kan u hierbij helpen. U hebt er een waardevolle en blijvende herinnering aan. En een emotioneel beeld van het afscheid geeft u de kans om de emoties toe te laten en het verlies zo een plaats te geven.

rouwauto uitvaart kistdrager uitvaart roos uitvaart kistdragers

 

 

 

 

 

Mensen leggen vele mijlpalen in hun leven vast op foto’s. Een huwelijk, geboorte, verjaardag of een jubileum. Allemaal krijgen ze een eigen fotoalbum. Maar bij een overlijden ligt dat meestal heel gevoelig. De dood is in onze belevingswereld vaak nog taboe. Familie of vrienden zijn te emotioneel betrokken om foto’s te maken op een begrafenis. Omdat ik besef hoe waardevol goede foto’s van het afscheid, een dienst en de plechtigheid in zijn geheel kunnen zijn tijdens uw verwerkingsfase, fotografeer ik dit alles graag voor u. De dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven.
Tijdens de herdenkingsdienst werk ik met lichtsterke lenzen en zal niet flitsen om ervoor te zorgen dat ik niet storend ben. Van tevoren zoek ik een plek uit zodat ik een goed overzicht heb.

De kosten voor een fotoreportage zijn afhankelijk van hoe u de plechtigheid en de levering van een fotoreportage wil laten verzorgen.

error: Content is protected !!