036-5377348     l foto@gertschutte.nl     fotostudio Gert Schutte     Danslaan 56     1326 NA    Almere stad

Zwanger

new born in rust

Pasgeboren meisje in slaap

naakt zwanger portret Afrikaanse vrouw

zwangere Afrikaanse

zwanger slihouet

zwanger silhouet

zwangere blonde vrouw, naakt

zwanger naakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwangerschaps- en newbornfotografie. 

Een zwangerschap is heel een bijzonder moment in je leven. Steeds meer vrouwen kiezen er terecht voor dit bijzondere moment in hun leven op een prachtige manier vast te leggen.   Als fotograaf is het een creatieve uitdaging om elegante, sensuele en vaak intieme foto’s te maken van deze bijzondere fase in jullie leven. Zwangerschapsfoto’s maak ik in de fotostudio in Almere Danswijk. De fotoshoot duurt meestal een uur. Als je ook met je bestaande kind(eren) erbij op de foto wilt, duurt het in totaal vaak een half uurtje langer. Vooraf overleggen we samen over het soort foto’s je wilt laten maken. We bouwen langzaam op, waarbij we altijd beginnen met volledig geklede foto’s. We bekijken tussendoor steeds de foto’s. Blijkt dat we meer tijd nodig hebben dan het afgesproken uur. Geen probleem. We willen tenslotte allebei mooie foto’s. Na de fotoshoot krijg je de beelden thuisgestuurd op een CD/Dvd of via Weitransfer (alle geselecteerde beelden in hoge resolutie) zodat je ze op je gemak kunt bekijken en kunt besluiten of je ze wilt laten afdrukken, in een boekje wilt laten opmaken of als vergroting in een lijst wilt afwerken. En natuurlijk kunnen we daar samen ook een geboortekaart van maken. Gert Schutte maakt vaak de ontwerpen voor geboortekaartjes. Drukklaar geleverd.

Veel gestelde vragen: Moet ik helemaal bloot? Daar is een simpel antwoord op. Nee. Je moet helemaal niets, maar je mag wel en meestal is dat veel mooier.
Zwangerschapsfoto’s zijn zeer persoonlijk Foto’s in mooie (zwangerschaps) kleding kunnen zeker zo bijzonder zijn als “blote buiken foto’s”.
Wat is het beste moment voor de foto’s? Je buik is het mooiste in de weken voor de bevalling, vanaf zo’n 34-36 weken. Je buik is dan nagenoeg volgroeid en je kunt je nog redelijk comfortabel bewegen. Mag er iemand aanwezig zijn tijdens de fotoshoot?  Ja natuurlijk. Hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe mee ontspannen de shoot verloopt en hoe beter de foto’s uiteindelijk zullen worden. Vaak is de partner aanwezig bij de shoot.  Kan mijn zoontje/dochter van twee ook op de foto erbij?  Jazeker. De interactie tussen je bestaande kind(eren) en jouw zwangere buik levert vaak heel mooie en ontroerende foto’s op.
Tips
Oriënteer je alvast op het soort foto’s dat je graag van jezelf zou hebben. Kom je voorbeelden tegen van foto’s die je prachtig vindt, bewaar deze dan.
Draag, voorafgaande aan de fotoshoot, geen strak zittende kleding (zoals sokken, beha, strakke broek) en sieraden want die laten strepen achter op jouw huid en dat is lelijk. Denk alvast na over de kleding die je aan wilt op de foto. Over het algemeen is het aan te bevelen een lichte en een donkere set mee te nemen voor verschillende uitstralingen. Transparante stoffen en bv shawls kunnen een mooi effect geven op de foto en gebruikt worden tijdens de opnamen. Als je al een cadeautje, zoals een knuffeltje, slofjes of petje hebt voor de baby,  dan is het leuk deze bij de hand te hebben. Rust goed uit van tevoren.

Is je interesse gewekt?  Maak dan een afspraak en laat dat bijzondere moment vastleggen.

error: Content is protected !!